Presentaties

Bent u op zoek naar een avondvullende presentatie met als onderwerp natuur, dan haalt u met Jan een levendige spreker in huis.
Het verzorgen van een presentatie is voor hem de ideale manier om anderen kennis te laten maken met zijn belevenissen.
U krijgt geen droge opsomming van soorten, maar hij vertelt hoe een beeld tot stand is gekomen, leuke voorvallen die hij tijdens het fotograferen heeft beleeft en er wordt aandacht besteed aan een stukje techniek. Bovendien brengt hij wat wetenswaardigheden over een soort of gebied. Jan is vooral sterk in het opbouwen van de spanning in een beeldenserie en ook wordt een stukje humor niet vergeten.

Een gemiddelde presentatie duurt ongeveer twee uur en bevat in het algemeen een korte pauze halverwege.

De verschillende presentaties zijn inmiddels verzorgd voor o.a. natuurverenigingen, zomerprogramma’s voor ouderen en zelfs in een verzorgingshuis. Een zaal vol met bedden en rolstoelen, bezet door mankerende, maar vooral enthousiaste mensen, is wat hem het meest is bijgebleven. Jan houdt van de interactie met de mensen in de zaal.

Heeft u interesse, vragen of andere wensen, vul dan het contactformulier in. Ook kunt u hem telefonisch bereiken en eventueel een bericht inspreken. Vergeet niet om het nummer te vermelden waarop u terug gebeld wenst te worden.

Roodmus