Links

kina

www.kina.nl

Kina is hét bureau voor natuur en outdoor stockfotografie. Naast een grote collectie natuurfotografie vindt u in het archief veel beeld op het gebied van cultuurhistoriereizenrecreatie en natuurbeleving.


natuuraandemuur

www.natuuraandemuur.nl

Een mooie foto als decoratie bij u thuis, op kantoor of in de wachtkamer?
En van een kleine vergroting tot aan een wandvullende drieluik?  Zie hier de vele mogelijkheden.


crossbillguides

www.crossbillguides.com

The Crossbill Guides Foundation is a non profit European organisation dedicated to increasing public involvement with nature conservation. With high quality nature travel guidebooks we show just how beautiful European Natural areas are.


carski trakt

www.carskitrakt.pl

Pension ” Carski Trakt ” ofwel de ” Tsaren Route ”. Reeds twintig jaar het vaste adres waar Jan verblijft tijdens zijn bezoeken aan het Biebrza Nationaal Park. Het pension ligt in het zuidelijk deel van het nationaal park en wordt omringd door de beschermde zones die een buffer vormen als overgang naar agrarisch gebied. Nagenoeg alle specialiteiten van het gebied vindt u hier binnen een straal van 20 km en het is de meest populaire bestemming bij natuurliefhebbers. In het pension maakt u kennis met de gastvrijheid van de Poolse bevolking en ervaart u hoe het dagelijkse leven eraan toe gaat. U verblijft er op basis van een zeer betaalbaar volpension. De overweldigende natuur begint al in de eigen tuin. Bent u een liefhebber van vogels, vlinders, libellen, amfibieën en reptielen, of gaat uw interesse uit naar planten of paddenstoelen, u zult zich verbazen over de ongekende rijkdom.

Elk seizoen heeft weer haar eigen charmes. En ondanks dat het een populaire bestemming is, hoeft u niet lang te zoeken naar volstrekte rust en stilte.

Tevens ligt op slechts twintig minuten rijden de stad ”Lomza”, een middelgrote stad met een keur aan winkels. En……….parkeren is gratis!!!!


 ericart

www.natuurfotografie.ericart.nl      


Het startpunt voor de mooiste natuurfotografie pagina’s. Naast een overzicht van sites van fotografen op alfabet uit binnen- en buitenland, vind je hier sites met natuurfoto’s als wallpaper, natuurfotografie verenigingen en natuurfoto’s van verschillende landen uit de hele wereld.